Om oss

L-system har många års erfarenhet av att sälja mekanik- och automationsprodukter till den Nordeuropeiska marknaden.

L-System marknadsför och är partner till både Bosch Rexroth och Parker Hannifin, L-System marknadsför även andra fabrikat som t.e.x. Aventics (Pneumatik), Afag (Vibrationsteknik),

Dorner Conveyor (Transpotbanor), Baumeister (Lyftpelare) och Fiam (Skruvdragare) mm.

L-Systems marknadsidé är att marknadsföra kvalitetsfabrikat till lägsta priset, samtidigt som man supporterar kunderna på bästa sätt, med snabb service och en hög teknisk kunskap.

L-System har mer än 150 års erfarenhet inom våra olika affärsområden.

L-System är inte bara en e-shop, L-System har arbetat med produkterna och tillsammans med kunder på den Nordeuropeiska marknaden sedan år 1974.

L-system har Nordeuropas största lager på Bosch Rexroth linjärstyrningar (Skenor-Åkvagnar,  Stålaxlar-Kulbussningar, Kulskruvar- Kulmuttrar, samt Bosch Rexroth:s profilsystem).

L-System lagerhåller även stora delar av Parker pneumatik och Aventics pneumatiska program.

L-system lagerför även Legris- och Transairprodukter från Parker Hannifin.

L-System marknadsför alla ovan nämnda fabrikat och har en bra prisbild, om någon produkt saknas i e-shop, kontakta oss via mail (HÄR), så lämnar vi en offert så snart som möjligt.

Nytt för L-System är att vi marknadsför och lagerhåller vårt profilsystem S2, som är en variant av i-profilsystemet. S2 har förutom en bra kvalitet en riktigt bra prisbild inom i-profilsystemet.

Fri frakt

Fri frakt vid köp över 1000KR. Fyll i "L-System" i fältet för kampanjkod på kassasidan. Gäller inte för produkter över 1 meter längd

You have Successfully Subscribed!