Om oss

L-system har många års erfarenhet av att sälja mekanik- och automationsprodukter till den Nordeuropeiska marknaden.

L-System marknadsför och är återförsäljare till en rad olika kvalitetsfabrikat som t.e.x. Bosch Rexroth, Parker Hannifin, Schaeffler (INA) och  Emerson.

L-System marknadsför även andra fabrikat som t.e.x. Hiwin, NSK,  AZ Pneumatik, Legris, Transair, Afag, IFSYS, Fiam och ISB.

Sedan har vi vårt eget profilsystem S2, som är en i-variant, samt vår transportbana L-Track.

L-Systems marknadsidé är att marknadsföra kvalitetsfabrikat till lägsta priset, samtidigt som man supporterar kunderna på bästa sätt, med snabb service och en hög teknisk kunskap.

L-System har mer än 150 års erfarenhet inom våra olika affärsområden.

L-System är inte bara en e-shop, L-System har arbetat med produkterna och tillsammans med kunder på den Nordeuropeiska marknaden sedan år 1974.

L-system har Nordeuropas största lager på Bosch Rexroth linjärstyrningar (Skenor-Åkvagnar,  Stålaxlar-Kulbussningar, Kulskruvar- Kulmuttrar, samt Bosch Rexroth:s profilsystem).

L-System lagerhåller även stora delar av Parker och Aventics pneumatiska program, samt linjärprodukter från Schaeffler (INA), Hiwin, NSK och STAFF.

L-system lagerför även Legris- och Transairprodukter från Parker Hannifin.

L-System marknadsför alla ovan nämnda fabrikat och har en bra prisbild, om någon produkt saknas i e-shop, kontakta oss via mail (HÄR), så lämnar vi en offert så snart som möjligt.

Fri frakt

Fri frakt vid köp över 1000KR. Fyll i "L-System" i fältet för kampanjkod på kassasidan. Gäller inte för produkter över 1 meter längd

You have Successfully Subscribed!