Wall (1)
Omoss 1
Omoss 2

01. Vilka är vi på L-SYSTEM?

#komponeter&lösningar

L-SYSTEM har gedigen erfarenhet av att sälja mekanik- och automationskomponenter till de nordiska och europeiska marknaderna, något vi har gjort sedan 1974.

Vi är stolta återförsäljare av flera välrenommerade kvalitetsmärken, såsom Bosch Rexroth, SHAC, SMC, Koganei, Parker Hannifin, Schaeffler och Emerson. Dessutom lutar vi oss mot andra pålitliga märken som Hiwin, NSK, Legris, Transair, Afag, DECA, Fiam och ISB.

Vi är general agenter för både SHAC och Koganei men även systempartner med SMC. 

Vårt breda produktsortiment inkluderar även vårt profilsystem S2, bandtransportörer, linjära enheter och sjukhusvagnar. Vi har alltid ett omfattande lager av aluminiumprofiler och tillbehör, skenstyrningar, kullskruvar och muttrar, stålaxlar och pneumatiska komponenter. Vid brist åtgärdas detta snabbt genom våra många inköpskanaler för att möta behov och önskemål. 

Utöver detta erbjuder vi även montering och bearbetning av profilsystem, kulskruvar och pneumatiskskåp. Vår moderna maskinpark ger oss möjligheter för både fräsning och svarvning. Produktionsytan är ca 1900 m2. 

Vår affärsidé är att marknadsföra kvalitetsprodukter och hitta lösningar för våra kunder. Vi strävar efter att vara en komplett partner där flexibilitet är nyckeln. Självklart är vi en utmaning för konkurrenter! 

På vårt huvudkontor i Helsingborg och på försäljningskontoret i Vejle, Danmark, är vi en liten grupp engagerade och mångsidiga medarbetare som ständigt driver varandra att förbättra alla aspekter av det vi levererar. 

Vi är ett litet stort företag, helt enkelt.

02. Värderingar, Visioner och Mål

#relationer

Vi är övertygade om att vår personal, våra värderingar och vårt engagemang kommer att leda oss till framgång och stärka våra relationer med kunder och partners.

 • dot-profile-icon Företagets värderingar

  Vi tror att vår framgång är direkt kopplad till våra medarbetares engagemang och arbetsmetoder. Varje individ ses som en unik tillgång och ges utrymme för personlig utveckling.

  Vår framgång bygger på starka och långsiktiga kundrelationer. Vi strävar efter att skapa lyckade affärer genom att förstå och möta våra kunders behov.

  Vi tar ansvar för vår påverkan på miljön och arbetar aktivt för att minska vår klimatpåverkan.

 • dot-profile-icon Företagets visioner

  o    Den enda kompletta partnern inom vår bransch.
  o    Att vara en tung aktör både i Sverige och Norden. 
  o    Sträva efter att etablera oss på allvar på den europeiska marknaden.

 • dot-profile-icon Företagets mål

  o    Att leverera synergieffekter genom samarbete och innovation.
  o    Att vara flexibla och anpassningsbara för att möta marknadens behov.
  o    Att ha fokus på miljöansvar och hållbarhet.

03. Varför välja L-SYSTEM?

#wearelsystem

Över 150 års erfarenhet

L-SYSTEM har gedigen erfarenhet av att sälja mekanik- och automationskomponenter till de nordiska och europeiska marknaderna, något vi har gjort sedan 1974. Tillsammans har vår medarbetare mer än 150 års erfarenhet i branschen.

Vårt kundfokus!

Detta är grunden för goda kundrelationer och lyckade affärer.

Produkter till rätt pris

Högkvalitativa produkter från välrenommerade tillverkare till rätt pris.

För en grönare verksamhet

Vi strävar alltid efter att minimera vår påverkan på miljön, både inom och utanför företaget.