Om oss

L-SYSTEM har många års erfarenhet av att sälja mekanik- och automationsprodukter till den europeiska marknaden.

L-SYSTEM marknadsför och är återförsäljare till en rad olika kvalitetsfabrikat som t.e.x. Bosch Rexroth, Parker Hannifin, Schaeffler (INA) och  Emerson.

L-SYSTEM marknadsför även andra fabrikat som t.e.x. Hiwin, NSK, STAF, AZ Pneumatik, Legris, Transair, Afag, IFSYS, Fiam och ISB.

Sedan har vi vårt eget profilsystem S2, som är en i-variant, samt vår transportbana L-Track.

L-SYSTEMs marknadsidé är att marknadsföra kvalitetsfabrikat till lägsta priset, samtidigt som man supporterar kunderna på bästa sätt, med snabb service och en hög teknisk kunskap.

L-SYSTEM har mer än 150 års erfarenhet inom våra olika affärsområden.

L-SYSTEM är inte bara en e-shop, L-System har arbetat med produkterna och tillsammans med kunder på den Nordeuropeiska marknaden sedan år 1974.

L-SYSTEM har Nordeuropas största lager på Bosch Rexroth linjärstyrningar (Skenor-Åkvagnar,  Stålaxlar-Kulbussningar, Kulskruvar- Kulmuttrar, samt Bosch Rexroth:s profilsystem).

L-SYSTEM lagerhåller även stora delar av Parker och Aventics pneumatiska program, samt linjärprodukter från Schaeffler (INA), Hiwin, NSK och STAFF.

L-SYSTEM lagerför även Legris- och Transairprodukter från Parker Hannifin.

L-SYSTEM marknadsför alla ovan nämnda fabrikat och har en bra prisbild, om någon produkt saknas i e-shop, kontakta oss via mail (HÄR), så lämnar vi en offert så snart som möjligt.